Exclusieve kunst, Levensdoeken & Creatieve Therapie
    

LEVENSDOEK

Het levensdoek is een weergave van jouw leven of dat van een ander. Je kunt het zien als een levenslijn, jouw verhaal, jouw mijlpalen, jouw momenten vertaald op doek. Of natuurlijk dat van een ander. Het verhaal van jouw opa, oma, vader, moeder, overleden dierbare of iemand die dichtbij jou staat. 

Het maken van een levensdoek vraagt tijd en aandacht. Samen spreken we 3 keer af om te schilderen. Je hoeft geen schilderstalent te zijn, ik help jou om jouw ideeën op een passende manier op het doek te vertalen. Sommige dingen moet je gewoon ervaren. Uit onderzoek is gebleken dat een ervaring veel langer doorwerkt dan welk ander cadeau dan ook. Gun jezelf of iemand waar je veel om geeft een levensdoek cadeau.  Mocht je twijfelen of het maken van een levensdoek wel iets voor jou is of andere vragen hebben, neem dan gerust contact op. Dan kijken we er samen naar. Mijn nummer is 06-14178373. Vind je het fijner om te mailen dan kan dit naar hinkeoosten@gmail.com. 

Je kunt er ook voor kiezen om jouw levensdoek of dat van een ander door mij te laten maken. We plannen hiervoor een gesprek in. Dit kan via zoom of persoonlijk. Aan de hand van dit gesprek maak ik het doek. De levertijd is minimaal 3 weken. 

Je kunt kiezen uit een van onderstaande levensdoeken/thema's. Natuurlijk is er ruimte om onderstaande thema's helemaal los te laten en aan te voelen wat voor jou het meest waardevol is. Wanneer je nog twijfelt over welk levensdoek het beste bij je past is dat geen enkel probleem, hier kunnen we samen naar kijken wanneer je bij mij in het atelier bent.  Mocht je nog met vragen zitten of de behoefte hebben om jouw verhaal te delen kun je me altijd bellen op 06-14178373. 

LEVENSDOEK 

ALS ODE AAN JEZELF

Levensdoek waar je de tijd neemt voor jezelf, stil staat bij de belangrijkste momenten in jouw leven en waar je mag leren loslaten en vasthouden waar dat voor jou goed & nodig is. 

'People grow through experience if they meet life honestly and courageously. This is how character is built,' schreef voormalig presidentsvrouw Eleanor Roosevelt in haar autobiografie. 

Maar wat als je rationeel klaar bent met het verleden maar het toch voelt alsof je op onverwachte momenten nog uit balans gebracht wordt? Wat als je nog net een laatste duwtje nodig hebt om je MOOISTE leven te leven? Wat als je op zoek bent naar een geankerde manier om pijnlijke gebeurtenissen er te laten zijn, te erkennen en los te laten? 

Het levensdoek als ode aan jezelf is het meest kostbare geschenk wat je jezelf kunt geven. Jouw roots, jouw levenslijn en de belangrijkste momenten in jouw leven krijgen een liefdevolle plek in hart en huis. Het zal je richting geven, inzichtelijk maken wie je werkelijk bent, laten zien hoe je daar bent gekomen en hoe jij de toekomst ziet en wilt vormgeven. 


LEVENSDOEK 

OM TE HELEN   

Rouw is geen vastomlijnd proces; alle stadia van rouw zoals de verbijstering, de ontkenning, het magisch denken, het verdriet, de acceptatie lopen door elkaar heen. 

Rouw is liefde die geen bestemming meer heeft, hoorde ik iemand eens zeggen. Al die tederheid, bewondering, kameraadschap kan niet meer vrijuit naar je dierbare stromen, pakt zich samen en slaat naar binnen. Het kan een voelbare pijn in het lichaam geven, je adem afsnijden, het hart zwaar maken.

Het enige wat een mens kan doen met al die liefde die geen reisdoel meer heeft is herdenken.

Dit levensdoek is een MOOIE, liefdevolle en verzachtende manier om te gedenken. Het helpt het gemis tastbaar en draaglijker te maken. Alles wat je kunt doen is herinneren, te leven met het gemis. Alles wat je kunt proberen is het leven, inclusief het verlies, de moeite waard te vinden. 

'Een blijvend aandenken waar het leven niet eindigt, maar eeuwig zichtbaar blijft.'

MANIFESTATIEDOEK

LEEF JE MOOISTE LEVEN

Wie ben jij? Waar verlang je naar?

Hoe vaak droom je niet over de toekomst? Hoe vaak fantaseer je niet over jouw droomleven? Hoe vaak mijmer je niet over waar je nog naar toe wilt? Over welke reizen je nog zo graag wilt maken? Of over hoe je graag wilt zijn? En hoe vaak maak jij je diepste verlangen en je MOOISTE dromen waar? Hoe vaak gebeurd het dat jouw verlangens plaats maken voor de orde van de dag? 

Alles wat je verlangt kun je bereiken! 

Het MANIFESTATIE DOEK verankert van jouw diepste verlangen in de tijd en in het leven. Het werkt als een kompas wanneer je de weg even kwijt bent. Het doek herinnert je eraan in welke richting je wilt gaan, aan jouw stip aan de horizon. 

Het MANIFESTATIE DOEK nodigt je uit om dromen te manifesteren op gebied van liefde, persoonlijke groei, gezondheid, werk & spiritualiteit. 

DOEK VAN DE LIEFDE

SAMEN MOOI ZIJN

Haal jullie mooiste herinneringen op en leg deze samen vast op doek. We plannen hiervoor een hele middag of avond in en van te voren hebben we telefonisch contact om te overleggen wat jullie zelf ter voorbereiding kunnen doen.  Een waardevol uitje en vooral een mooie manier om de liefde die jullie voor elkaar voelen te verankeren. 


E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn