Exclusieve kunst, Levensdoeken & Creatieve Therapie
    

FEEST!!

Het is mogelijk om diverse feestelijke arrangementen te boeken bij mij in de workshopruimte en het atelier!

Kinderfeestje op de woensdagmiddag! 2 uren schilderen, kliederen en lekker met de handen in de verf. Noodzakelijk: oude kleding, want schoon blijven ze zeker niet. De thema's rondom het schilderen wisselen, maar kunnen ook in overleg worden afgestemd. De kosten zijn 15,- euro per kind, bij minder dan 5 kinderen reken ik 17,50 euro per kind. Het feestje is natuurlijk inclusief materialen en verf, maar ook drinken en iets lekkers zit bij de prijs inbegrepen. Begeleiding mag mee maar hoeft niet. 

Vrijgezellenfeest! Especially for the ladies! 3 uren schilderen, bubbels, hapjes, muziek naar keuze en samen betekenis geven aan de vriendschap die jullie samen delen. Met z'n allen gaan jullie aan de slag met een vriendschapsdoek, een levensdoek waarbij jullie liefde, herinneringen en mooie momenten verankerd worden op doek. De kosten zijn 55,- euro per persoon. Bel, app of mail me gerust even om te overleggen en jullie wensen verder te bespreken. Samen maken we hier een onvergetelijk moment van! 

Heb je een andere reden voor een feestje of wil je als vriendengroep of familie echt iets speciaals cadeau geven? Denk hierbij aan een (huwelijks) jubileum, een bruiloft, geboorte, een verjaardag, geef dan gezamenlijk een levensdoek cadeau. Deze kan op aanvraag speciaal voor jullie worden gemaakt, maar je kunt als familie, gezin, vriendengroep ook samen komen schilderen bij mij in het atelier. Afhankelijk van de groepsgrootte, de vraag en de uitwerking hiervan maak ik een vrijblijvende offerte op maat. Bel gerust als je even wilt overleggen! 06-14178373. 

Staat er niet exact tussen wat je zoekt of heb je andere suggesties? We kunnen altijd samen overleggen, de mogelijkheden bespreken en toffe ideeën uitwerken. 


E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn