Exclusieve kunst, Levensdoeken & Creatieve Therapie
    

CREATIEVE COACHING

“Hinke is authentiek, een gevoelsmens met oog voor de ander. Ze voelt precies wat jij nodig hebt, daagt je uit om je mooiste leven te leven en helpt jou hierin jouw eigen weg te vinden.”

Ik werk en handel volledig vanuit mijn gevoel met als doel om jou een positieve(re) kijk op het leven te geven. Op liefdevolle en laagdrempelige manier neem ik je mee en neem ik alle tijd voor je. Ik kan je helpen via creativiteit en gesprekken de weg naar jezelf te ontdekken. 

Aardig zijn voor jezelf is lastiger dan we denken. Toch is zelf compassie zo ongeveer het belangrijkste in het leven. Mijn missie is om je op weg te helpen jouw innerlijke kracht en energie terug te vinden. Jou te helpen jouw blik te verruimen, je hoofd leeg te maken, obstakels uit de weg te ruimen en de rust in jezelf te vinden. Het is niet altijd even gemakkelijk om te praten en om dingen waar je tegenaan loopt direct aan te pakken. Creatieve coaching is dan een fijne manier om jezelf ruimte te geven in dit proces en jezelf in alle rust te (her)ontdekken en te ontwikkelen. Door te werken met voor jou belangrijke levensthema’s kom je dichterbij jezelf. 

Zonder dat je gelijk hoeft te praten of iets hoeft te veranderen sla je een brug terug naar jezelf, de dingen die je wilt loslaten en een plekje wilt geven, de dingen waar je gelukkig van wordt en waar je van houdt. 

Ik sta je met liefde bij om dichterbij je gevoel te durven staan en meer vanuit je hart te leven. Ruimte en aandacht voor jou zodat jij kunt groeien en je mooiste leven gaat leven. 

Creatieve coaching voor:

 • Individuele coaching

 • Persoonlijke ontwikkeling, bewustwording & groei. 

Ik kan jou helpen wanneer je:

 • Op zoek bent naar jezelf

 • Met je zielsmissie aan de slag wilt of deze wilt ontdekken

 • Gelukkiger en evenwichtiger in het leven wilt leren staan

 • Worstelt met je emoties en gedachten

 • Faalangstig bent en perfectionistisch bent

 • Een negatief zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen hebt.

 • Een trauma wilt verwerken en loslaten

 • Een dierbare bent verloren

 • ASS, AD(H)D of een vergelijkbare diagnose hebt

Praktische informatie & prijzen

Passend bij jouw wensen starten we na de intake een coachingstraject voor persoonlijke groei, bewustwording en levensgeluk. Het coachingstraject bestaat uit 5 ontmoetingen/schilder sessies van 1,5 uur. Wanneer je met een gerichte hulpvraag komt waarmee je geholpen wilt worden kun je met dit coachingstraject een helder inzicht krijgen en je bewust worden van wat er speelt en daarmee gericht aan de slag gaan. 

Een vervolg traject is mogelijk wanneer je bijvoorbeeld nog dieper wilt ingaan op 1 van jouw inzichten, ontdekkingen en bewustwordingen.E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn